Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
namaz_dostu
Tecrübeli Üye

Cinsiyet: Bay Kayıt: 23 Nis 2007 Mesajlar: 77 Nerden: İSTANBUL Meslek: PSİKOLOG
|
Tarih: 03 Hzr 07 Pzr 11:34 Mesaj konusu: şeytanın üzüntüsü>>okumadan gecme,uzulursun..!! |
|
|
Evliyânin büyüklerinden birisi, hac zamâninda insan kiligina girmis olan Iblis'i Arafat'ta gördü. Zayiflamis ve benzi solmus, gözü yasli ve kamburu çikmis olarak perisan bir haldeydi. Evliyâ olan zât, Iblis'i taniyip ona dedi ki:
-Niçin gözün yaslidir? Kim aglatti seni?
-Ticâret yapmak fikri olmadan, sirf Allah rizâsi için hac yapmaga gelenlerin, arzularinin Allahü teâlâ tarafindan kabul edilmesinden korktum. Onun için agliyorum.
-Peki seni zayiflatan nedir?
-Hacilari getiren atlarin inlemeden, kisneyerek gelmelerine üzüldüm. Halbuki benim yoluma gidenleri böyle götürselerdi, sevincim çok artardi.
-Pekâlâ, benzini solduran nedir?
-Müslümanlarin ibâdetlerine devam etmeleri ve birbirleriyle yardismalaridir. Sâyet isyânda yardimlassalardi, sevincim ziyâdelesirdi.
-Seni çökertip, belini büken nedir?
-Kullarin, (Yâ Rabbi! Senden son nefeste imân-i kâmil ile ölmemi istiyorum) diye yalvarmasidir. Halbuki ben onlari, kendi islerini ve ibâdetlerini begendirip, imânsiz gitmeleri için çalismaktayim. Allah'a böyle yalvaranlarin, benim bu is için çalistigimi anlamalarindan korkuyorum... _________________ NAMAZ KILMAYAN HAİNDİR,HAİNİN HUKMU MERDUTTUR>>>BEDİUZZAMAN SAİD NURSİ |
|
Başa dön |
|
 |
zka
Süper üye

Yaş: 31 Cinsiyet: Bayan Kayıt: 17 May 2007 Mesajlar: 544 Nerden: ank-kay Meslek: öğretmen adayı
|
Tarih: 03 Hzr 07 Pzr 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
Düşünebilsek,bir anlasak zaten bütün hileler boşa çıkacak...
Boşa olmamalı bu kadar ikaz, düşünmezmisiniz?işitmez misiniz? . . .
Çok güzel bir paylaşım...  _________________ ver ne olur Allahım . . .
Habibin ne istiyorsa, bize de ver Allahım . . . |
|
Başa dön |
|
 |
namaz_dostu
Tecrübeli Üye

|
Tarih: 03 Hzr 07 Pzr 15:58 Mesaj konusu: |
|
|
Allah cc razı olsun guzel kardeşim.
Hainliklerini sezecek,ve onu alt edeceğiz,o da hiçbir halt edemiyecek  _________________ NAMAZ KILMAYAN HAİNDİR,HAİNİN HUKMU MERDUTTUR>>>BEDİUZZAMAN SAİD NURSİ |
|
Başa dön |
|
 |
rostusabiberi
Süper üye

Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Kayıt: 03 Nis 2007 Mesajlar: 738 Nerden: muğla bodrum turgutreis Meslek: sözleşmeli öğretmen
|
Tarih: 04 Hzr 07 Pts 16:40 Mesaj konusu: |
|
|
paylaşımınız içn sağolun arkdaşım,rabbim üzerimize oynanan maddi-manevi oyunları farketmek nasip etsin... _________________ esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü ebeden daima....
allahaimanet |
|
Başa dön |
|
 |
namaz_dostu
Tecrübeli Üye

|
Tarih: 04 Hzr 07 Pts 19:20 Mesaj konusu: |
|
|
amin hocam aminnn..  _________________ NAMAZ KILMAYAN HAİNDİR,HAİNİN HUKMU MERDUTTUR>>>BEDİUZZAMAN SAİD NURSİ |
|
Başa dön |
|
 |
zka
Süper üye

Yaş: 31 Cinsiyet: Bayan Kayıt: 17 May 2007 Mesajlar: 544 Nerden: ank-kay Meslek: öğretmen adayı
|
Tarih: 05 Hzr 07 Sal 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
Ne güzel dua etmişsin rostusabiberi . . .
Amin... Amin... Amin...  _________________ ver ne olur Allahım . . .
Habibin ne istiyorsa, bize de ver Allahım . . . |
|
Başa dön |
|
 |
Divane
Ölümlü üye

Yaş: 38 Cinsiyet: Bay Kayıt: 20 Arl 2006 Mesajlar: 3273 Nerden: gavuristan
|
Tarih: 05 Hzr 07 Sal 13:35 Mesaj konusu: |
|
|
iblis efendi mahşerde görüşeceğiz seninle..  _________________ Zaman deli gömleği, onu yırtan da ölüm;
Ölümde yekpare an, ne kesiklik, ne bölüm...
Hep olmadan hiç olmaz, hiçin ötesinde hep;
Bu mu dersin, taşlarda donmuş sukuta sebep? |
|
Başa dön |
|
 |
rostusabiberi
Süper üye

Yaş: 35 Cinsiyet: Bay Kayıt: 03 Nis 2007 Mesajlar: 738 Nerden: muğla bodrum turgutreis Meslek: sözleşmeli öğretmen
|
Tarih: 05 Hzr 07 Sal 15:34 Mesaj konusu: |
|
|
allah korusun divane ne diyosun sen..orada işin ne  _________________ esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü ebeden daima....
allahaimanet |
|
Başa dön |
|
 |
olben
Namaz Aşığı

Yaş: 38 Cinsiyet: Bay Kayıt: 10 May 2007 Mesajlar: 1108 Nerden: Şehr-i İstanbul Meslek: AZİMÜŞŞAN'IN ACİZ KULU
|
Tarih: 05 Hzr 07 Sal 22:06 Mesaj konusu: |
|
|
Mahşerde görüşeceğiz cehennemde değil inşallah  _________________ Din kardeşini bir günahından dolayı ayıplayan kendiside o günahı işlemedikçe vefat etmez. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|