KırkAyak Böceğinin Zikri
Moderatörler: sitare, kardelenim, Divane, veli, beyaz dilekce, fyznur, gülümse, kelimat, my, Huucu, gulce
KırkAyak Böceğinin Zikri
Banada Hocam Anlattı dün.Hocamada bir kitaptan birisi nakletmiş.Ben size olayı anlatıyım.
Musa A.S demişki:Ya Rabbi!Bu Kırkayağın Böceğinin aslı ne Hikmeti ne diye sormuş.
Musa A.S a görünmeyen bir yerden bir ses gelmiş:Ya Musa!O beni günde 1000 kere "La ilahe illallahü vahdehü la-şerikeleh lehül-mülkü ve lehül-hamdü yuhyi ve yümit ve hüve ala külli şeyin kadir" diye kendi dili ile
kendi lisanı ile zikrediyor.demiş.
Burdan sonuç çıkaracak olursak Hayvanlar bile görevini yapıyor.İnsanlar Görevini yapmıyor.
Musa A.S demişki:Ya Rabbi!Bu Kırkayağın Böceğinin aslı ne Hikmeti ne diye sormuş.
Musa A.S a görünmeyen bir yerden bir ses gelmiş:Ya Musa!O beni günde 1000 kere "La ilahe illallahü vahdehü la-şerikeleh lehül-mülkü ve lehül-hamdü yuhyi ve yümit ve hüve ala külli şeyin kadir" diye kendi dili ile
kendi lisanı ile zikrediyor.demiş.
Burdan sonuç çıkaracak olursak Hayvanlar bile görevini yapıyor.İnsanlar Görevini yapmıyor.
İlmin Sonu Yoktur,ama Yarısı Hafızlıktır...
-
nergis
Evet ahmet kardeşim insanlaar dışında yaratanını unutup ona yüz çeviren nankör başka bir canlı daha yok ne yazık ki.Bazen bir kırkayak kadar olamıyoruz..
Hepimiz üzerimize düşen ibadetleri vecibeleri en güzel şekilde yerine getirmeliyiz.
Hepimiz üzerimize düşen ibadetleri vecibeleri en güzel şekilde yerine getirmeliyiz.
Din kardeşini bir günahından dolayı ayıplayan kendiside o günahı işlemedikçe vefat etmez.
- yettimgari03
- Tanınmış üye